< Terug naar overzicht

Nathalie Dierickx verlaat HR Square, Pascale Lenaers maakt haar entree. Mooi!

Op maandag 30 september wuifde het HR Square-team op passende en pakkende wijze zijn netwerkmanager Nathalie Dierickx uit. Tegelijkertijd sloot het haar opvolgster Pascale Lenaers in de armen. Een mooi verhaal.

Gedurende vijf jaar was Nathalie Dierickx voor de leden en de partners (en de collega’s), zowel langs Nederlandstalige als langs Franstalige kant, misschien het belangrijkste, waarschijnlijk het efficiëntste en zeker het sympathiekste contact van HR Square. Op 1 oktober stapte zij voor haar eerste werkdag binnen bij de Europese Commissie, waar zij nu voor het HR-departement werkt. Helaas?

Ieder van ons heeft een dubbel gevoel bij de overstap: een beetje droefheid om het verlies, een beetje vreugde om de nieuwe, van harte gegunde opportuniteit. De twee gevoelens brengen elkaar in evenwicht.

Gelukkig waren de goden van de Olympus alle betrokkenen gunstig gezind. Nauwelijks enkele dagen nadat Nathalie haar vertrek had aangekondigd, ontvingen we de kandidatuur van Pascale voor de inmiddels open verklaarde post van netwerkmanager. Wat volgt, gelooft u niet, maar dat geeft niet.

Al hadden zij mekaar al een hele tijd uit het oog verloren, beide dames kenden elkaar zeer goed. Ruim 20 jaar geleden werkten zij samen voor het Brusselse Crowne Plaza Palace aan het Rogierplein. Ook buiten de werkuren konden zij goed met elkaar overweg.

Pascale zette haar carrière verder met managementfuncties in de hotelsector, de jonge Nathalie schakelde over op executive search (tot zij in september 2014 actief voor HR Square koos, dat toen zijn Franstalige poot opzette).

Wat volgde, was een snelle beslissing en een stevige onboarding. Met dank voor alles aan Nathalie Dierickx.

Pascale Lenaers is helemaal klaar om uw nieuwe netwerkmanager te worden. Zij is bereikbaar via pascale.lenaers@hrsquare.be en 0471 85 70 42.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen