< Terug naar overzicht

HR Square Masterclass (6-7 oktober 2022 | Château Jemeppe)

Tijdens deze tweedaagse in het kasteel van Jemeppe denken we na over hoe HR-management duurzaamheid ten volle kan omarmen, maar ook hoe HRM de organisatie kan ondersteunen in zijn ‘groene’ inspanningen. Een leerrijke totaalervaring met keynotes, breakoutsessies, networking, experience...

Duurzaam ondernemen is ondernemen met het oog op de lange termijn, waarbij we niet alleen handelen vanuit het eigen perspectief, maar rekening houden met de belangen van alle stakeholders.

Vandaag is duurzaam ondernemen al lang de fase van naïviteit ontgroeid. Werknemers, management én investeerders hechten alsmaar meer belang aan sustainability en baseren hun keuzes steeds meer op ‘groene’ argumenten. Tot op het niveau van de Verenigde Naties wordt erop gehamerd.

Kiezen met het oog op de lange termijn en bij elke beslissing rekening houden met meerdere belanghebbenden: duurzaamheid is bij uitstek het domein van de HR-verantwoordelijke. Het zit in de essentie van het vakgebied om zorgzaam met medewerkers om te gaan, maar ook om belangen van organisatie en individu in evenwicht te houden. HRM ondersteunt medewerker en leidinggevende, plant voor de korte en lange termijn, synchroniseert individuele en bedrijfsdoelstellingen, praat met vakbonden en directie, voert sollicitatie en exitgesprekken. 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen