< Terug naar overzicht

Blijf met FENIX in ontwikkeling. Want talent staat nooit stil.

Partnernieuws

In een wereld van verandering staat talent niet stil. FENIX biedt daarom digitale oplossingen op maat zodat mensen, teams en organisaties kunnen blijven ontwikkelen. Op elk moment, op elke plek.

Geconfronteerd met de uitdagingen die COVID-19 met zich meebrengt, zijn online talentoplossingen meer dan ooit relevant en zelfs onmisbaar. Het waarborgen van de gezondheid van zowel deelnemers als consultants is nu onze eerste prioriteit. Al onze talentoplossingen blijven dan ook beschikbaar, maar nu enkel 100 % digitaal.

Assessment en development centers worden door onze consultants volledig digitaal uitgevoerd in een combinatie van interactieve oefeningen, e-testen, serious games en rollenspelen en dit zonder aan validiteit of kandidatenervaring in te boeten. Ook onze één-op-één coachings worden voortaan online georganiseerd.

Voor onze trainingstrajecten werken wij momenteel ook een kwaliteitsvol alternatief uit. Voor een volwaardige training is een fysieke ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij zijn in samenwerking met onze exclusieve partner GITP/PiCompany volop bezig om online ontwikkeltrajecten in Virtual Classrooms op te zetten. Deze trajecten bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers.


Tijdelijk aanbod:

Iedereen die deelneemt aan een online assessment of development center of een online coaching- of ontwikkeltraject ontvangt tot 1 juni GRATIS een adaptieve, competentie specifieke e-learning uit ons GROW ONLINE aanbod in het kader van zijn/haar verdere ontwikkeling.

Deze GO-modules zijn volledig adaptief. Door een nulmeting wordt onderzocht wat het startniveau is van elke deelnemer, en wat dus nog geleerd moet worden. Iedere deelnemer gaat zo anders door de training heen.

De volgende modules zijn beschikbaar: Besluitvaardigheid – Coachen – Creativiteit – Effectief beïnvloeden – Initiatief nemen – Klantgerichtheid – Leiding geven aan een individu – Mondelinge communicatie – Oordeelsvorming – Overtuigingskracht – Plannen & Organiseren – Resultaatgerichtheid – Samenwerken – Wendbaar communiceren.

Na het doorlopen van de training volgt een eindtest om het geleerde te evalueren en ontvangt de deelnemer een certificaat.

 

Meer info over deze online oplossingen?

Contacteer Karen Breugelmans, Jo De Bruyne of Wim Morbée via info@fenixconsulting.be of via 02/456.80.40

FENIX Consulting – onstaan uit de fusie van GITP België, Profondo en Katena – staat je bij in het rekruterings- en talent managementproces om het juiste talent voor jouw organisatie te vinden en binden, en om de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers te garanderen. Dit doen we vanuit het geloof in de kracht van talent. Het talent binnen je organisatie bepaalt immers uiteindelijk het succes ervan.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen