< Terug naar overzicht

Recruiter

Recruiter

Organisatie

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het H.-Hartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Wij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. We werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een Recruiter (m/v).

Als regionaal acuut ziekenhuis met een volwaardig zorgaanbod voor een brede regio streven wij naar kwaliteit en innovatie. Daarom is het H.-Hartziekenhuis volop in vernieuwing en stoomt het zich klaar voor de toekomst. Zowel patiënten als medewerkers kunnen daardoor genieten van een kwalitatief en vooruitstrevend ziekenhuis waar veiligheid en samenwerking hoog in het vaandel gedragen worden.

Hiernaast biedt het ziekenhuis alle medewerkers de kans om opleidingen te volgen om zo hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Verder gaat er ook speciale aandacht naar een fijne werksfeer en een goede band met je collega’s. Daarbij staan wederzijds respect en open communicatie centraal.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en klopt jouw hart ook voor zorg? Lees dan snel verder!

Functie

 1. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het HR domein werving en selectie en beheert de diverse wervingsprocessen van A tot Z.
 2. Je werkt in nauw overleg met de afdeling communicatie een attractief en consistent employer branding verhaal uit. Je zet de juiste arbeidsmarktkanalen in.
 3. Je houdt goede contacten met de diverse afdelingen zodat je precies weet waarnaar ze op zoek zijn.
 4. Je ondersteunt leidinggevenden optimaal via coaching en aangepaste tools bij hun selectieprocessen.
 5. Je participeert actief in diverse projecten binnen de HR afdeling.
 6. Je zorgt voor een accurate rapportering van HR KPI’s in jouw beleidsdomein.
 7. Je bent alert voor trends, veranderingen en nieuwe topics in je domein en je bent in staat om deze nieuwe kennis efficiënt in je werkterrein toe te passen en overtuigend te delen met anderen.

Profiel

 • Je genoot een Master opleiding bij voorkeur in een richting menswetenschappen.
 • Je hebt minstens een eerste werkervaring op het gebied van werving en selectie.
 • Je beschikt over een goede kennis van actuele selectietechnieken en bent vertrouwd met competentiemanagement.
 • Je bent sterk in het opzetten en implementeren van bijhorende processen.
 • Je houdt ervan om medewerkers te coachen en samen verbeteringen te realiseren.
 • Je bent communicatievaardig, vlot in de omgang en servicegericht
 • Je kan werkt gestructureerd en kan goed plannen en organiseren.
 • Je bent proactief en neemt graag initiatief.
 • Je beschikt over sterke computervaardigheden en hebt ervaring in het gebruik van de sociale media (zoals LinkedIn).
 • Affiniteit met de zorgsector is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een organisatie in volle verandering en vernieuwing waartoe jij je steentje kan bijdragen. Je krijgt de kans je afdeling verder te ontwikkelen en een modern HR-beleid mee uit te bouwen.

Uit onze recente welzijnsbevraging bleek dat ons motto “een hart voor zorg” geen lege slagzin is, maar een fundament van onze cultuur. Zorg voor de patiënt, maar ook zorg voor elkaar.

We bieden je een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen in verhouding tot je opleiding en werkervaring (oa uitgebreide hospitalisatieverzekering, anciënniteitsverlof, bedrijfsfiets, allerlei personeelsactiviteiten). Het ziekenhuis investeert in het potentieel van haar medewerkers via professionele training en ontwikkeling.

Contact

Interesse?

Voor meer informatie en om je kandidaat te stellen, kan je contact opnemen met Marleen Vandepitte, Clusterverantwoordelijke HR Beleid ai.

Graag je CV en motivatie bezorgen aan marleen.vandepitte@hhzhlier.be voor 26 maart 2019.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen