< Terug naar overzicht

Personeelsconsulent

Personeelsconsulent

Organisatie

Het lokaal bestuur Edegem is op zoek naar een personeelsconsulent (m/v/x) om onze organisatie te versterken: B1-B3 -  halftijds - contract onbepaalde duur.


Functie

Wil je meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele  HR – dienst voor de medewerkers van lokaal bestuur Edegem? Heb je kennis  van of wil je ervaring opdoen over payroll, sociale wetgeving en arbeidsrecht?  Heb je de automatische reflex om anderen te helpen en te adviseren? Zoek je een job met een gevarieerd pakket aan HR-taken? Dan is dit de job voor jou!

Profiel

  • Je hebt een bachelor-diploma.
  • Heb je geen bachelor-diploma maar heb je een diploma hoger secundair onderwijs en minstens 3 jaar ervaring met personeelswerk? Je kan deelnemen aan de selectieprocedure indien je slaagt voor een niveau-overschrijdende capaciteitstest.

Aanbod

Een halftijdse tewerkstelling met een contract van onbepaalde duur. Minimum brutowedde van 1331,81  euro (bij 0 jaar anciënniteit) en een maximum brutowedde van  2244,06 euro. Maaltijdcheques van 8 euro .Gratis hospitalisatieverzekering. Fietsvergoeding of terugbetaling abonnement woon-werkverkeer. Aanvullende pensioenverzekering (3% van het bruto jaarloon). Een aantrekkelijke verlofregeling. De mogelijkheid tot thuiswerk en flexibele werkuren tussen 6.00 uur en 22.00 uur.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!

De uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature is 16/05/2022.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen