< Terug naar overzicht

HR-Talent professional

HR-Talent professional

Organisatie

Het Imeldaziekenhuis zoekt een gepassioneerde arbeids- en organisatiepsycholoog m/v/x om de schouders te zetten onder de verdere uitbouw van de dienst HR Talent waar rekrutering, selectie, opleiding en begeleiding centraal staan!

Heb je zin om deel uit te maken van een leuk en enthousiast team van HR professionals?

Klaar voor een uitdagende functie in de zorgsector?

 

 

Functie

In deze gevarieerde functie sta je samen met je collega’s van HR Talent in voor een brede waaier aan HR-activiteiten.

Binnen ons ziekenhuis heb je aandacht voor en werk je aan de veerkracht en het welbe-vinden van onze Imeldamedewerkers. Hierin neem jij als psycholoog een organiserende rol op. Dit aan de hand van het monitoren, ondersteunen en versterken van het psycho-sociaal welzijn van onze medewerkers en teams. Je neemt deel aan verbetertrajecten op vlak van psychosociaal welzijn en zorgt er mee voor dat welzijn een grotere plaats krijgt in ons medewerkersbeleid. Je blinkt uit in het werken met zowel groepen als individuen.

Samen met onze recruiter leid je het selectieproces in goede banen. Je rekruteert en se-lecteert ziekenhuispersoneel. Je werkt met diverse profielen over de verschillende dien-sten heen.

Je draagt je steentje bij aan de verdere uitbouw van onze Imelda Academie. Opleiden en ontwikkelen van medewerkers in diverse HR-thema’s geeft jou energie.

Tenslotte word je betrokken bij diverse HR-projecten en ben je een aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden, wiens vragen je met plezier beantwoordt. Mede-werkers kunnen bij jou terecht en dat straal je ook uit.

Een beetje drukte? Dat geeft je een kick: je stelt de juiste prioriteiten, je overlegt, werkt graag samen met een team maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan.

Profiel

Je hebt een masterdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie. Kennis van of ervaring in een ziekenhuisomgeving zet je op de eerste rij. Je combineert een goede kennis met enthousiasme, dynamiek en organisatietalent. Bovendien sta je sterk in je schoenen en behoud je een goed overzicht. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en commu-niceert helder en to the point. Uiteraard ben je een teamplayer en ben je flexibel ingesteld om te helpen waar nodig, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Je hebt empathie voor mensen, bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.

Aanbod

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat in een mooie groene omgeving. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat hebben we je te bieden?

Een contract van onbepaalde duur, 38 uur per week

Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst

Verloningspakket dat er mag zijn:

  • salaris volgens barema
  • hospitalisatie- en groepsverzekering
  • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
  • mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
  • personeelstarief in het restaurant

Contact

We kijken uit naar je reactie

Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijimelda.be

Meer info? Bel Kelly Mariën, diensthoofd HR Talent, +32 (0) 15 50 61 35

Deze vacature loopt tot 30 mei 2022.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen