< Terug naar overzicht

HR-specialist leren & ontwikkeling (Antwerpen)

HR-specialist leren & ontwikkeling (Antwerpen)

Functie

Wat houdt de job in?

Als HR-specialist leren & ontwikkeling maak je deel uit van de dienst HR.   Binnen deze dienst staat de cel  Vorming in voor de inhoudelijke en administratieve ondersteuning bij het organiseren van vorming (intern of extern, op vraag van werkgever of op eigen initiatief, wettelijk voorzien,…).

Je komt in een team van 3 collega's maar werkt natuurlijk ook nauw samen met andere collega's van HR.

Wat ga je doen?

In een gevarieerde functie zorg je voor de praktische organisatie van vormingen maar denk je ook conceptueel mee over Pidpa als lerende organisatie en word je mee ingeschakeld in projecten.

Samen met een collega zorg je voor de dagdagelijkse inhoudelijke, logistieke en administratieve organisatie van vormingen (inschrijvingen, uitnodigingen verzenden, bestelbonnen opmaken,…). Zowel binnen Pidpa als extern ben je aanspreekpunt voor allerlei vragen rond vorming.

Je ondersteunt de vormingsverantwoordelijke bij de voorbereiding, opmaak en opvolging van het jaarlijkse vormingsplan: je maakt een voorstel op van de in te plannen vormingen, je volgt op of deze vormingen tijdig worden gerealiseerd,…

In 2019 is de cel vorming met een nieuw Learning Management System gestart waarbij het vormingsproces van vormingsaanvraag tot en met vormingsevaluatie meer geautomatiseerd zal verlopen. Je werkt mee aan dit innoverend project, zorgt mee voor een  efficiënte implementatie en gebruik binnen Pidpa.

Je volgt op de markt het aanbod en nieuwe ontwikkelingen (zoals e-learning, digitale leervormen en andere tools om medewerkers te ondersteunen bij hun leerproces) op. Hiervoor contacteer je experten en formuleer je voorstellen die voor Pidpa interessant kunnen zijn.                                               

Tijdens je job houd je te allen tijde rekening met vertrouwelijkheid van gegevens en informatiebeveiliging (vertrouwelijke personeelsgegevens volgens GDPR) en sta je open voor duurzaamheidsacties (ihkv Voka duurzaamheidscharter).

Profiel

Deelnemingsvereisten:

 • Je hebt een bachelor diploma bij voorkeur in de richting personeelswerk;
 • Je hebt een eerste aantoonbare ervaring in leren en ontwikkeling binnen HR;
 • Je bent van goed zedelijk gedrag.

Je bezorgt ons uiterlijk op het einde van de inschrijvingstermijn een kopie van het hoogst behaalde diploma en je curriculum vitae.
 
Het wervingsexamen is toegankelijk voor de medewerkers van Pidpa als zij voldoen aan:

 • de deelnemingsvereisten of
 • in statutair dienstverband zijn of in dienst zijn met een contract onbepaalde duur met 1 jaar anciënniteit in de  niveaus 3, 2 en/of 2+ én in het bezit zijn van een bachelor diploma

 Aan deze vereisten dient voldaan te zijn uiterlijk op de laatste dag van de inschrijvingsperiode.

Wie zoeken we?        

Kennis van zaken - Je hebt ervaring in leren en ontwikkeling

Softwarekennis – Tools zoals Word, Excel en SAP gebruik je dagelijks voor je job.  Kennis van diverse Microsoft tools is een must.  Kennis van SAP is een pluspunt, je dient in elk geval op korte tijd een basiskennis van SAP op te bouwen en daarna deze verder te verruimen.

Leergierig – Je wil blijvend kennis opbouwen en trends opvolgen in het vormingslandschap.

Communicatie – Je komt in je job vaak in contact met andere mensen: collega’s, deelnemers, trainers en partners binnen en buiten Pidpa. Het spreekt voor zich dat je vlot communiceert, makkelijk een netwerk uitbouwt en een bruggenbouwer bent.

Autonomie – Niemand hoeft aan je mouw te trekken om deadlines en resultaten te behalen, jij hebt zelf de touwtjes stevig in handen.

Maar je hebt vooral een positieve instelling en zin om erin te vliegen!

Je bezit een rijbewijs B en je zit er niets mee in om je voor je job te verplaatsen.

Bij Pidpa is iedereen altijd welkom. Wel vragen we geen opvallende politieke, filosofische of religieuze tekens te dragen tijdens de uitvoering van je functie.

Aanbod

 • Een stabiele tewerkstelling in een dynamische organisatie
 • Bruto maandwedde in functie van ervaring:
  • 2.510,57 euro/maand (voltijds - zonder ervaring)
  • 3.883,20 euro/maand (voltijds - met 15j ervaring)
 • Overname relevante ervaring: uit de privésector tot 15 jaar en uit de openbare sector onbeperkt
 • 35 verlofdagen en 14 feestdagen
 • Flexibele werktijden (38u/week)
 • Standplaats: je werkt in ons kantoor te Antwerpen.  
 • Op termijn mogelijkheid tot thuiswerk
 • Maaltijdcheques van 7 euro
 • Eindejaarspremie
 • Hospitalisatieverzekering
 • Pensioenbijpassing voor contractuele medewerkers (dichting van de kloof tussen een overheids- en privépensioen met 15 %)

Contact

HR@pidpa.be
03 216 89 06 

Inschrijven kan tot uiterlijk 4 augustus 2019 via deze link.

Wil je alvast noteren dat het interview zal doorgaan op 20 augustus 2019. Bij meer dan 10 kandidaten kunnen preselectieproeven voorzien worden. Deze kunnen online afgelegd worden.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen