< Terug naar overzicht

HR Mobility Coordinator

HR Mobility Coordinator

Functie

Als HR Mobility Coordinator coördineer, ondersteun en bewaak je de mobiliteitsstrategie van Smals en pas je ze toe om bij te dragen tot de maximale inzetbaarheid van alle medewerkers en aan Smals en haar klanten te garanderen dat zij over de nodige compententies kunnen beschikken.

Je sensibiliseert de medewerkers en leidinggevenden wat betreft de mogelijkheden en voordelen van mobiliteit en promoot actief de interne vacatures.

In nauwe samenwerking met de business verzamel je informatie over de openstaande vacatures, stel je interne advertenties op en publiceer je ze via de diverse communicatiekanalen. Je ontvangt tevens de kandidaturen en beheert de terbeschikkingstelling van de medewerkers.

Je definieert indicatoren, stelt statistieken en KPI's op en rapporteert regelmatig.

Je bouwt een mobiliteitsdatabase uit waarin alle gegevens over de mobiliteit gecentraliseerd worden en zo voor alle betrokkenen beschikbaar zijn.

Profiel

Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in HR, en hebt een mooie ervaring opgebouwd op het vlak van competentiemanagement, talentmanagement of interne mobiliteit.

Je geeft graag presentaties en Excel heeft geen geheimen voor jou. Ook met de andere programma's van MS Office kan je vlot overweg.

Je hebt kennis van rapporteringstechnieken, Strategic Performance Management Metrics en KPI's.

Kennis van de informaticasector is een troef.

Planningsvaardigheden, organisatietalent en coördinatievermogen zijn noodzakelijk.

Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent klant- en resultaatgericht en geeft blijk van voldoende leervermogen. 

Je kan je communicatie- en interactiestijl aanpassen aan diverse situaties en spreekt vlot Nederlands en Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen