< Terug naar overzicht

HR Manager

HR Manager

Organisatie

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en achttien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.500 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd, TREK, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. In 2017 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 524,1 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

Momenteel zoeken we voor onze Group HR afdeling in LEMBEKE (nabij Gent) een gedreven HR Manager.

Functie

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle HR processen zodat de business de vooropgestelde doelstellingen kan bereiken en de medewerkers zich ten volle kunnen ontplooien.  

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden?

 • Je bent de HR SPOC voor het senior management van diverse regio’s waaronder 9 sales offices/departementen in Europa en België.  
 • Je werkt heel autonoom en bent verantwoordelijk voor diverse operationele HR processen en tools zoals rekrutering en selectie, onboarding van nieuwe medewerkers, performance management, career development, talent management, trainings- en coachingstrajecten, toepassing sociale wetgeving, … en dit in nauw overleg met de business.
 • Verder zorg je er ook voor dat alles verloopt binnen het wettelijke kader en de sociale wetgeving geldig in de verschillende landen. Je hebt hiervoor regelmatig contact met advocatenkantoren en payroll instanties.
 • Daarnaast krijg je ook de kans om diverse HR-projecten zelfstandig uit te bouwen en vorm te geven.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Group HR Director en werkt in team met de Compensation & Benefits Specialist.

Profiel

 • Je hebt een Master opleiding en hebt minimum 7 jaar ervaring als HR generalist in een internationale omgeving.
 • Je hebt een sterke interesse in sociale wetgeving, over de grenzen heen.
 • Je fungeert als Trusted Advisor naar het senior business management toe, en bent een actieve communicator naar alle lagen binnen de organisatie.
 • Je stelt je flexibel op en geeft blijk van initiatief en ownership.
 • Je bent open-minded naar andere culturen toe, en regelmatige verplaatsingen naar het buitenland schrikken je niet af.
 • Uiteraard druk je je vloeiend uit zowel in het Nederlands als in het Engels

Aanbod

Wil je werken in een inspirerende, dynamische en internationale omgeving? Kun je je identificeren met onze TOP-waarden (Teamspirit, Open dialoog, Passie)?

 • Lotus Bakeries investeert in mensen. Je komt terecht in een professionele omgeving met duidelijke ambities. Lotus Bakeries biedt jou verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. 
 • Uiteraard wordt een competitief en compleet salarispakket (inclusief firmawagen en extralegale voordelen) aangeboden, in lijn met jouw expertise. 

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen