< Terug naar overzicht

HR Manager

HR Manager

Organisatie

Mariasteen telt 900 enthousiaste medewerkers waaronder 700 personen met arbeidshandicap. Als toonaangevend maatwerkbedrijf met vestigingen in Hooglede-Gits, Roeselare en Tielt zijn we een betrouwbare partner voor Belgische en internationale klanten uit metaal-, aluminium- en houtbewerking, elektro-montage en voeding. Daarnaast bieden we een eigen pallet aan diensten zoals groenzorg, horeca en orthopedie. Via 15 enclaves stellen een grote groep mensen tewerk bij toonaangevende West-Vlaamse bedrijven. We combineren een grote aandacht voor kwaliteit en toekomstgerichte innovatie. Mariasteen maakt deel uit van Groep Gidts, dat via zorg, onderwijs en werk extra kansen biedt aan personen met een beperking.


Mariasteen zet sterk in op een mensgerichte omgeving. Word jij de HR Manager die samen met ons een innovatief en attractief HR Beleid implementeert?

Functie

Waar je het verschil kan maken:

Je definieert, ontwikkelt en implementeert een coherent en toekomstgericht HR Beleid in lijn met de visie en de strategie van de organisatie. Als HR Manager neem je de leiding in de vertaling van dit beleid naar doeltreffende instrumenten en processen. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van onder andere interne loopbaanbegeleiding, persoonlijke opleidings- en ontwikkelingsplannen, rekruterings- en retentiebeleid. Je inspireert en motiveert je team. Je initieert en leidt innovatie- en verbeteringstrajecten binnen je dienst. Je maakt deel uit van de directieraad en ondernemingsraad.

Profiel

Je genoot een masteropleiding (of gelijkwaardig door ervaring) en hebt 8 jaar ervaring in diverse aspecten van HR. Je hebt ervaring met sociaal overleg en beschikt over een goede kennis van sociale wetgeving. Je sterke communicatievaardigheden stimuleren samenwerking en overleg. Je beschikt over een goed conceptueel en analytisch denkvermogen én werkt oplossingsgericht en hands-on. Je zin voor initiatief en doorzettingsvermogen stellen je in staat om vernieuwing uit te dragen en efficiënt te implementeren. Als leider heb je de ambitie om mensen te begeesteren en impact te genereren. Je bent geboeid door mensen, hun welzijn, en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je handelt diplomatisch en empathisch en slaagt erin om verschillende belangen met elkaar te verzoenen. Je kunt vlot en begrijpelijk rapporteren.

Aanbod

Een uitdagende en gevarieerde job mét impact. Je maakt deel uit van een vitaal managementteam waarin een open en constructieve samenwerking centraal staat. Je werkt in een open en aangename werksfeer. Ons personeel werkt in diverse vestigingen en sectoren wat zorgt voor variatie. We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en opleidingsmogelijkheden. Je mag rekenen op een degelijk statuut en een passende verloning.

Contact

Hoe solliciteren?

Mail cv en motivatiebrief naar Herlinde Pieters via herlinde@otolith.be. Je kan ook bij haar terecht voor meer informatie.
Sollicitaties worden met absolute discretie behandeld door onze partner Otolith.

Zie ook www.mariasteen.be


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen