< Terug naar overzicht

HR Generalist

HR Generalist

Organisatie

Familiale groep Peeters-Govers, met hoofdzetel te Gierle, groeide doorheen de jaren uit tot een solide organisatie met meerdere bedrijven actief binnen retail en B2B FMCG. Met versgroothandel Délidis (groenten, fruit, vlees en gevogelte) en verschillende Albert-Heijn supermarkten over Vlaanderen verspreid, overstijgt de groei van Peeters-Govers aanzienlijk hun Kempense roots. Dankzij hun realisaties het voorbije jaar, mag de groep zich met veel trots tot grootste franchisenemer van Albert Heijn België dopen. En hier stopt hun ambitie niet…

Om hun groei verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een (m/v) HR Generalist met pit & ambitie.

Functie

Het nauw samenwerken met je HR-collega staat voorop. Als hecht team behartig je alle HR-gerelateerde topics van zo’n 500 medewerkers. Je verzorgt het operationeel personeelsbeheer (loonadministratie, contractopmaak, tijdsregistraties, sociale documenten,…) en neemt het softe HR-gebeuren in handen. Je organiseert trainingen en staat in voor de coördinatie van het wervings- en selectieproces in overleg met verschillende interne en externe stakeholders. Voor onze medewerkers ben jij het aanspreekpunt. Je zet je schouders onder diverse HR-projecten en bouwt mee aan een duurzaam personeelsbeleid. Van daaruit realiseer je mee de groei van onze organisatie.
Dit alles doe je onder supervisie van de Personeelsdirecteur en in nauw contact met het sociaal secretariaat en andere externe partners.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Gierle, maar bezoekt regelmatig onze vestigingen (regio Kempen, Antwerpen en Brussel).

Profiel

Heb je…

...een frisse kijk op HR,
…sterke communicatieve skills, een flexibele ingesteldheid en een dynamische persoonlijkheid,
…een hoger diploma in een relevante richting, ondersteunt door een eerste HR-ervaring, bij voorkeur binnen een sociaaljuridisch kader,
…zin om deel uit te maken van de Peeters-Govers familie,

dan ontvangen we graag je kandidatuur!

Aanbod

Hou je van…

…afwisseling, uitdaging en boeiende verantwoordelijkheden,
…balanceren tussen dynamische projecten en een gestructureerde administratie,
…werken en groeien als HR professional binnen een ambitieuze groep,
…een sterke teamgeest en pragmatische aanpak,
…een correct verloningspakket, op maat van jouw groei en competenties,

dan bezit je alvast de juiste PG-spirit!

Contact

Interesse?

Solliciteren kan via deze link!


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen