< Terug naar overzicht

HR Business Partner

HR Business Partner

Functie

Als continu groeiende onderneming is Smals op zoek naar een ervaren HR Business Partner.

Je fungeert als SPOC tussen de HR-diensten en de business en verzekert tevens een goede communicatie tussen de verschillende betrokken partijen.

Je werkt mee aan het uitvoeren en realiseren van een verantwoord kwalitatief HR-beleid dat overeenstemt met de algemene strategie van het bedrijf.

Je biedt een optimale HR-dienstverlening aan onze klanten die volgende domeinen van HR omvat: functieclassificatie, rekrutering, procesoptimalisatie en -ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, competentiemanagement, learning en development,… Hiervoor zal je nauw samenwerken met de verschillende secties van de HR-afdeling.

Profiel

  • Je hebt een Master en minstens een vijftal jaar ervaring in een generalistische functie of in meerdere domeinen binnen een HR-omgeving (loopbaanbegeleiding, succession planning, compensation & benefits, vorming, manpower planning,…).
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je blinkt uit in het ontwikkelen van vertrouwensrelaties met de verantwoordelijken binnen je divisie.
  • Je werkt proactief, hebt zin voor initiatief en kan autonoom werken.
  • Je bent assertief en empathisch.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Frans.
  • Ervaring in een IT-omgeving is een pluspunt.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact

Interesse?

Klik hier voor meer info en solliciteer online.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen