< Terug naar overzicht

Educational technology developer

Educational technology developer

Organisatie

Het Ziekenhuis Oost-Limburg is een top-klinisch ziekenhuis met een regionale en supraregionale functie verspreid over 3 campussen: campus Sint-Jan (Genk) en campus Sint-Barbara (Lanaken) met ziekenhuisactiviteiten en campus André Dumont in Waterschei met een medisch centrum voor raadplegingen. Naast haar regionale functie, vervult het ZOL een aantal belangrijke expertfuncties binnen een euregionale context. Als maatschappelijk bewust ziekenhuis omringt het Ziekenhuis Oost-Limburg zijn patiënten met de allerbeste zorgen. Om onze ambitie naar kwaliteitszorg waar te maken, kunnen wij rekenen op ruim 250 artsen en ruim 3000 medewerkers. En wat wij van onze medewerkers verwachten? Alvast dat ze beschikken over 3 kerncompetenties: klantgerichtheid – integriteit – samenwerken.

Binnen het Ziekenhuis Oost-Limburg is er een vacature voor een educational technology developer. De educational technology developer is actief binnen de dienst Opleiding en ontwikkeling.

Functie

Situering van de functie

De educational technology developer is actief binnen de afdeling Personeelszaken en rapporteert aan het hoofd van de dienst Opleiding en ontwikkeling. Hij/zij werkt nauw samen met de e-learning developer.

Het doel van de functie is om Educational technology (zoals e-learning, virtual reality … ) verder te introduceren in het ZOL -als aanvulling op de huidige klassieke leermethodes en als methodiek om aan de vormingsnoden- en de accrediteringsvereisten te kunnen voldoen.

Takenpakket

De educational technology developer staat in voor:

 • de ontwikkeling en implementatie van nieuwe leermiddelen;
 • het technisch beheer van het Learning Management System (LMS) en optimalisaties;
 • de opvolging en evaluatie van nieuwe technologiën (zoals virtual reality, augmentend reality, gaming …) als nieuwe leervorm in het kader van educatie voor patiënten en/of bezoekers en/of medewerkers en/of artsen;
 • de implementatie van nieuwe technologische leervormen: prospectie, analyse, formuleren van een voorstel, uitwerking, uittesten, opvolging en evaluatie;
 • het ontwikkelen en onderhouden van e-learnings samen met de e-learning developer.

Profiel

 • Je bent houder van een academisch of professioneel bachelordiploma.
 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring met ‘learning management systems’ en ‘technology based learning’.
 • Relevante training/vorming/opleiding is een meerwaarde.

Aanbod

 • Tewerkstellingspercentage: min. 80 %
 • Campus: Sint-Jan
 • Weddenschaal volgens schaal B4/5: het bruto geïndexeerd maandloon exclusief vakantiegeld, eindejaarspremie, maaltijdcheques (€4), groepsverzekering (eigen bijdrageplan werknemer + bonusplan werkgever) bedraagt min. 2.838 EUR en max. 4.623 EUR bruto.

Contact

Wens je bijkomende informatie?

Voor inhoudelijke informatie:

Voor algemene informatie over de selectieprocedure:

De selectieprocedure omvat een praktijktest met de e-learning software Articulate storyline op donderdagvoormiddag 19 september. Indien de praktijktest positief is, word je uitgenodigd voor het selectiegesprek op dinsdag 24 september vanaf 16u00.

Een gezonde ambitie om aan de slag te gaan?

Solliciteren kan tot en met vrijdag 30 augustus 2019 online via www.eengezondeambitie.be.

Vergeet niet je diploma, CV en motivatiebrief ONLINE via ons sollicitatiesysteem toe te voegen.

Enkel kandidaten met een toegevoegd diploma en CV zijn toegelaten in de procedure. Sollicitaties die per mail worden verstuurd kunnen wij niet in behandeling nemen.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen