< Terug naar overzicht

Directeur organisatie

Directeur organisatie

Organisatie

De HVW is een openbare instelling van sociale zekerheid. Ze betaalt werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...). Ze informeert de klanten, stelt hun aanvraagdossier samen, bezorgt het aan de Rijksdienst voor arbeidsvoorziening (RVA) en betaalt de uitkeringen. De HVW heeft 35 kantoren verspreid over het land, en een hoofdzetel in Brussel.

Ze is momenteel opzoek naar (m/v/x) Directeur organisatie.

Functie

  • Ben jij een ervaren people en change manager, die mensen kan inspireren en meenemen in strategische veranderingen en innovatie? Heb jij een brede blik op evoluties binnen de organisatie en ben je een strategisch toekomstdenker?
  • Je staat in voor de realisatie van de doelstellingen van het managementplan en je ondersteunt de verantwoordelijken van de uitbetalingskantoren bij de uitvoering van hun opdracht. Je maakt deel uit van de directieraad en je vertegenwoordigt de belangen van jouw afdeling. Je staat voor verbindend leiderschap. Je brengt leidinggevenden bij elkaar en overtuigt hen om samen tot de juiste resultaten te komen, zowel binnen de eigen afdeling als over afdelingen heen.
  • Je creëert een duidelijke visie om structuren en processen efficiënter en effectiever te maken en je overtuigt hierbij je medewerkers en het management. Je staat in voor de interne communicatie, door bij te dragen tot de formulering van adviezen en tot de operationële strategie van de uitbetalingskantoren. Je geeft de noden van de corebusiness door aan de verschillende afdelingen om de nodige ondersteuning te krijgen. Je meet prestaties en neemt actief deel aan de operationele leiding van de uitbetalingskantoren. Je coördineert de werkorganisatie en verspreidt de best practices.

Profiel

Je hebt een master en een relevante professionele ervaring van minstens 6 jaar in ten minste 2 van de 3 onderstaande domeinen:

  • Managen van de prestaties van de organisatie en aansturen van een middelgroot tot groot team en instaan voor structurele verbetering
  • Leiden en implementeren van vernieuwingsprojecten om zo tot een performantere dienstverlening te komen
  • Beslissingen nemen vanuit een visie en een strategisch kader op korte en (middel)lange termijn

Aanbod

Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden en verschillende sociale voordelen. Je hebt ook gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je krijgt een gsm en laptop ter beschikking en tussenkomst in de gsm-kosten. Je werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en er is een bedrijfsrestaurant. Dankzij de glijdende uren in een 38-urenweek, minstens 26 verlofdagen en 12 recuperatiedagen ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.

Contact

Ben jij een ervaren people en change manager?

Solliciteer dan voor deze job tot en met 8 maart 2021 via deze link.


Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen