< Terug naar overzicht

X-Care + Talent in Motion = X-Care In Motion

Het gespecialiseerde sourcingbureau voor de zorgsector Talent in Motion vindt onderdak bij branchegenoot X-Care (Planet Group). De bedrijven smelten samen tot X-Care In Motion. Het beweegt!

X-Care In Motion wordt de grootste Belgische dienstverlener in projectsourcing van verpleeg- en zorgkundigen. De nieuwe entiteit kan nu meer dan 220 medewerkers projectmatig inzetten in de zorgsector.
De projectsourcing van beide bedrijven wordt voortgezet onder de vleugels van Planet Group. Daarnaast blijven de twee andere divisies van X-Care, met interim en freelance verpleegkundigen, op dezelfde wijze als voorheen hun diensten werken.

Talent in Motion werd in 2010 opgericht door Mona Hulsmans en Jan Van Cauwelaert. Zij blijven operationeel en als aandeelhouder aan boord bij X-Care In Motion. Talent in Motion heeft vandaag meer dan 130 medewerkers (waarvan 120 verpleeg- en zorgkundigen) met een omzet van bijna 10 miljoen euro.

Planet Group, opgericht in 2006 door CEO Sam Baro, is een HR-expert gespecialiseerd in Flexible & Temporary Staffing binnen HR (HR-Planet), IT (IT-Planet) en de zorgsector (X-Care). Vandaag stelt de volledige groep meer dan 1.000 mensen tewerk, met een geconsolideerde omzet van meer dan 50 miljoen euro.
X-care is de dochteronderneming met focus op projectsourcing en interim van verpleeg- en zorgkundigen voor de zorgsector (ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg...). X-Care heeft 110 medewerkers (waarvan 90 verpleeg -en zorgkundigen), zendt jaarlijks 500 interimverpleegkundigen uit en heeft meer dan 200 freelance verpleegkundigen op projectbasis bij de klanten.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen