< Terug naar overzicht

Wie volgt Weerts Supply Chain op als Transport & Logistics Employer of the Year?

Ook binnen de sector van transport en logistiek is HR een belangrijke strategische uitdaging. De verkiezing van de Transport & Logistics Employer of the Year wil een HR-project in de schijnwerpers zetten dat als voorbeeld kan dienen voor elke onderneming die logistieke activiteiten uitoefent. Wij doen mee.

Vorig jaar won Weerts Supply Chain de award. Die onderneming, die de logistiek verzorgt op de site van Audi Brussels, viel in de prijzen dankzij de spectaculaire ommezwaai die ze realiseerde, onder meer in de manier waarop het sociaal overleg verloopt. In HR Square 199 (juli 2020) brachten we het volledige verhaal in een uitgebreid interview met HR-verantwoordelijke Caroline Van Wilderode en Managing Director Didier Weerts.

Ook dit jaar gaan de collega's van Transport Media op zoek naar een Transport & Logistics Employer of the Year. Bent u een transport- of logistieke onderneming, of hebt u binnen uw organisatie een logistieke afdeling, en realiseerde u in coronajaar 2020 een HR-project waar u trots op bent? Stel u kandidaat via www.transportandlogisticsawards.be. Een jury van experten, onder voorzitterschap van onze eigen HR Square-hoofdredacteur, zal uw dossier beoordelen. De uitreiking is gepland op 18 maart en is te volgen op Kanaal Z.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen