< Terug naar overzicht

Werknemers enthousiast over elektronische maaltijdcheques

Meer dan driewart van de Belgen kijken uit naar de elektronische maaltijdcheques. De elektronische versie wordt als veiliger en handiger beschouwd.

Dat blijkt uit een rondvraag van Edenred, de uitgever van onder andere Ticket Restaurant, bij duizend Belgen. Meer dan driekwart van de ondervraagden beschouwen elektronische maaltijdcheques als veiliger, handiger en sneller in gebruik bij passage aan de kassa.

Dat er weer een kaart meer in de portefeuille zit, vindt 41 procent niet erg. Wel betreurt 71 procent dat maaltijdcheques niet meer kunnen gedeeld worden met gezinsleden of vrienden.

Maaltijdcheques blijven het favoriete extralegale voordeel van de Belgische werknemers. Meer dan één op de drie ontvangt er. Meer dan 88 procent wil het systeem van maaltijdcheques zoals dat nu bestaat, behouden.

Vorige week zijn de uitgevers van elektronische dienstencheques in het Belgisch Staatsblad verschenen, zodat de eerste maaltijdchequeskaarten kunnen besteld worden.

Tot slot, alvorens elektronische maaltijdcheques kunnen gebruikt worden, moet er zoals dit het geval is voor de papieren versie, een collectieve of een individuele overeenkomst afgesloten worden tussen werkgevers en werknemers.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen