< Terug naar overzicht

Welke impact hebben talentmanagementprogramma’s op ‘talenten’ en hun collega’s? Neem deel aan het wetenschappelijk onderzoek en win bruikbare inzichten!

De KU Leuven, faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, organiseert met de steun van HR Square een survey waarin gepeild wordt naar de overtuigingen en ervaringen van (HR-)managers met betrekking tot de reacties van werknemers op talentmanagementprogramma’s. Het opzet is de impact van deze programma’s te ontdekken en efficiëntere oplossingen te helpen ontwikkelen. Kloppen de vaak gehoorde, maar zelden getoetste veronderstellingen over talentmanagement?

Het onderzoek wordt geleid door professor Nicky Dries (KU Leuven), professor Elise Marescaux (IESEG School of Management, Lille) en doctorandus Anand van Zelderen (KU Leuven).

Uw inbreng is belangrijk om de wetenschappelijke evidentie te versterken voor veronderstellingen die aan de basis van talentmanagement liggen, maar ook om uw eigen inzichten voor een praktische aanpak te ondersteunen. Het invullen van de enquête (beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels) kost ongeveer 15 minuten. De data worden volledig anoniem verwerkt.

Wat wint u erbij? U ontvangt het volledig onderzoeksrapport exclusief en voor de resultaten gepubliceerd worden. Bovendien maakt u kans op een vrijkaart voor het HR Square-seminarie eind 2019/begin 2020 waarop de resultaten worden voorgesteld, geanalyseerd, bediscussieerd en gekoppeld aan concrete cases.

Aarzel niet en neem via deze link deel aan de survey. Heeft u nog vragen? Nicky Dries (nicky.dries@kuleuven.be) zal ze beantwoorden.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen