< Terug naar overzicht

Vlerick rukt op in de FT-hitlijst

Op de wereldwijde ranglijst van Executive Education-opleidingen van de Financial Times neemt De Vlerick Leuven Gent Management School de eerste plaats in de Benelux. De school bereikt ook de top 15 in Europa en de top 40 wereldwijd.

Executive Education-opleidingen zijn algemene managementopleidingen met open inschrijvingen (dus waarin deelnemers met verschillende achtergronden en uit diverse bedrijven zich inschrijven) en interne opleidingen (korte of langlopende ontwikkelingsprogramma’s op maat van bedrijven en organisaties).
Voor de open managementprogramma’s haalde de school de vierde maal op rij de ranglijst en klom ze van de 44ste naar de 40ste plaats wereldwijd. De school behoudt haar eerste plaats in de Benelux en behoort ook tot de beperkte groep van 14 geselecteerde Europese business scholen die met hun open programma’s in deze rankschikking werden opgenomen.
Voorts werd de school voor de eerste keer geselecteerd voor haar interne vormingsprogramma’s en komt ze direct terecht op de 45ste plaats wereldwijd. De Financial Times combineert ook beide lijsten tot één hitparade. Daar staat De Vlerick Leuven Gent Management School op de 39ste plaats wereldwijd.
De ranglijsten worden opgesteld aan de hand van meetbare criteria (omzet van de programma’s, duurtijd en kwaliteit van de deelnemers) en vragenlijsten voor de deelnemers aan open programma’s en de beslissingsnemers over interne vorming.
In 2003 telde de school 119 executive programma’s (zowel kortlopende als langlopende opleidingen) waarvan 25 interne vormingen bij binnen- en buitenlandse bedrijven.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen