< Terug naar overzicht

VKW, het Ondernemersplatform

VKW, voorheen de christelijke werkgeversorganisatie, gaat voortaan als 'VKW, het Ondernemersplatform' door het leven.

De voorbije vijf jaar heeft VKW een nieuwe structuur geïmplementeerd en de activiteiten van de ledenwerking op elkaar afgestemd. Dit leidde tot meer bekendheid en een gestage groei van het ledenaantal. Met de naamsaanpassing wil VKW zich nu nog duidelijker profileren. De missie wordt daarom nog krachtiger geformuleerd in een nieuw charter (zie www.vkw.be). Tevens worden vanaf nu een nieuw logo (met een nieuwe baseline: ‘De kunst van het ondernemen’) en een nieuwe huisstijl gehanteerd.

Open platform


VKW wil ondernemers een platform bieden waar ze kennis kunnen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Men zal daarbij meer dan ooit de klemtoon leggen op de mens achter de ondernemer.
VKW wil duidelijk af van het imago een besloten club te zijn. De organisatie profileert zich de laatste jaren al als een ‘platform’ met alle openheid die dat woord oproept. VKW brak ook al enkele jaren geleden met het imago van een discrete organisatie die werkt vanuit een traditioneel christelijk gedachtegoed. VKW erkent dat christelijk erfgoed nog wel als spirituele basis, maar stelt zich volledig open voor andere spirituele inspiratiebronnen. VKW wil als het ware een klankbord zijn voor iedereen die op een waarden-gedreven en duurzame manier wil zakendoen.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen