< Terug naar overzicht

VBO Social Academy 2010-2011

Tussen 28 oktober 2010 en 26 mei 2011 organiseert het VBO voor de derde keer zijn Social Academy, een cyclus van zeven studiebijeenkomsten over verschillende aspecten van het sociaal overleg. We herinneren eraan dat abonnees van HR Square nog steeds genieten van een substantiële korting van 150 euro en dus slechts 700 euro betalen.

De VBO Social Academy is vooral bestemd voor HR-verantwoordelijken en –medewerkers en voor sociaaljuridische adviseurs, met of zonder ervaring in de materie. Op het menu staan de volgende schotels: arbeidsconflicten en conflictoplossingen, macro-economie voor sociale onderhandelaars (feiten en percepties achter de interprofessionele onderhandelingen), de strategische inzet van veiligheid en welzijn op het werk, het Belgisch sociaalpolitiek en economisch landschap uitgelegd voor expats, praktijklessen sociale onderhandelingen, recente relevante rechtspraak en sociale strategie.
Het programma brengt u zowel inzicht als concrete kennis bij.

De deelnameprijs bedraagt 850 euro voor de zeven sessies. Abonnees van HR Square genieten van 150 euro korting en betalen dus slechts 700 euro.

De prijs voor een deelname aan één sessie naar keuze bedraagt 200 euro. Abonnees van HR Square genieten van 20 euro korting en betalen dus slechts 180 euro.

Stuur een e-mail naar jos.gavel@hrsquare.be, met vermelding van uw functie en volledige contactgegevens.

De volledige informatie over het programma en de sprekers vindt u hier.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen