< Terug naar overzicht

Van drempels treden maken

Op 11 en 12 oktober vindt het twintigste Kwaliteitscongres plaats. Thema dit jaar: Van drempels treden maken.

Het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg organiseert op 11 en 12 oktober zijn twintigste Vlaams congres in het congrescentrum Lamot te Mechelen. U krijgt er de kans om deel te nemen aan interactieve en ervaringsgerichte programma’s rond persoonlijke ontwikkeling, change management en groei van organisaties. Zo is er een tweedaags programma begeleid door Jos Borremans, auteur van Coaching: Hoezo? Zo! en al 17 jaar ontwikkelingscoach bij Volvo Cars Gent. Bovendien is het de uitgelezen plaats om te netwerken met managers uit de Vlaamse ondernemingswereld.

In totaal staan 22 workshopfacilitators klaar voor een veelzijdig, boeiend, interactief programma rond persoonlijke ontwikkeling, groei van organisaties en veranderingstrajecten. U kunt kiezen uit twee tweedaagse diepgaande trajecten of uit een divers aanbod van korte workshops. Welk traject u ook kiest, telkens wordt de nadruk gelegd op het herkennen van drempels en deze te overstijgen of ombuigen tot groeimogelijkheden. Het volledige programma en alle praktische informatie staan online: www.vck.be/kcon2007.

Als u aansluit bij het VCKConnect-netwerk, kunt u samen met een collega gratis deelnemen aan het twintigste Kwaliteitscongres.

Ontdek de VCKConnect-voordelen tegen 992 euro per jaar en geniet samen met je collega’s van de vele mogelijkheden om het kwaliteitsbeleid in je organisatie een extra dimensie te geven.


Meer informatie en het volledige aanbod van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg: www.vck.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen