< Terug naar overzicht

Vacature breidt diensten uit

Vacature.com, de jobsite van Vacature Media, breidt zijn diensten uit met een nieuwe elektronische nieuwsbrief: de CarrièrePush.

Met de CarrièrePush, die wekelijks wordt verstuurd, wil Vacature de surfer in elke fase van zijn loopbaan begeleiden, met een selectie van praktische tips, actuele berichten en advies over de arbeidsmarkt, ook op die momenten dat hij niet meteen op zoek is naar een nieuwe job.
Zegt Christophe Glorieux van Vacature.com: “Gezien de huidige marktsituatie is de professionele m/v op zoek naar carrièreadvies om zijn huidige job te verzekeren of om een nieuwe weg in te slaan. De CarrièrePush wil net daarop een antwoord geven.” De jongste telg van Vacature.com vult de bestaande VacaturePush aan, waarmee Vacature.com wekelijks 143.000 geregistreerden jobaanbiedingen op maat stuurt. De CarrièrePush bereikt wekelijks bijna 100.000 surfers die willen bijblijven en groeien in hun huidige job.
Vacature.com is het on-line-carrièrekanaal van de gelijknamige de wekelijkse rekruteringsbijlage van De Financieel Economische Tijd, De Morgen, Knack, Trends, Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. De site ontvangt dagelijks ongeveer 14.000 surfers.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen