< Terug naar overzicht

Tweevoudige versterking voor Management Information

Management Information versterkt zich met de komst van Marika Beyaert (die toetreedt tot het team Q*For kwaliteitsauditoren) en Victoria De Mulder (als sales advisor).

Marika Beyaert (27) komt het team Q*For kwaliteitsauditoren bij Management Information versterken. De licentiate Romaanse Talen haalde eveneens een aggregaatsdiploma aan de KU Leuven en een diploma HR Management aan de Ehsal. Tot juni werkte zij bij Fopas (Fonds ter bevordering van de opleiding in de verzekeringssector), waar ze als learning advisor een uitgebreide ervaring opdeed in Training en Ontwikkeling.

Nog bij Management Information is Victoria De Mulder (30) aan de slag als sales advisor. Na haar regentaat Frans-Geschiedenis-Duits gaf ze enkele jaren les, waarna ze overstapte naar IBM, waar ze verschillende commerciƫle functies bekleedde. Bij Management Information neemt ze een deel van de klantencontacten over, werkt ze mee aan de ontwikkeling van producten en is ze tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenrelaties.
Management Information NV, een informatiecentrum over opleidingen en advies voor bedrijven, werd in 1990 opgericht. In databanken (Formbase, 1000 opleidingsorganisaties, 16.000 cursussen, 150 adviesbureaus) en jaarboeken (Formbook, 3500 cursussen en Q*For Book, 200 organisaties met hun Q*For-verslag) structureert de vennootschap het vormings- en adviesaanbod in Belgiƫ. Aan de hand van de Q*For audit controleert ze ook de kwaliteit van de opleidingsorganisaties en adviesbureaus. Zo wil ze verantwoordelijken die een opleidingspartner of een adviseur zoeken overzichtelijke informatie en kwaliteitsgegevens over mogelijke partners bezorgen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen