< Terug naar overzicht

Tweede editie “Beste Werkgever” van start

Vacature geeft de aftrap van de tweede editie van de prijs “Beste Werkgever”. De Belgische laureaten van de wedstrijd die op Europese schaal wordt georganiseerd, dingen mee naar een plaats in de lijst “100 Best Workplaces in Europe”.

De grootschalige enquête onder werknemers is een uitvloeisel van een gelijkaardig initiatief, Great Place to Work, in de Verenigde Staten. De Belgische selectie Beste Werkgever 2004 komt tot stand in samenwerking met het HRM Centre van de Vlerick Leuven Gent Management School. De laureaten worden in maart 2004 bekendgemaakt en dingen mee naar een plaats in de Europese lijst “100 Best Workplaces in Europe”.

Vorig jaar namen 1000 bedrijven en hun medewerkers deel aan het eerste onderzoek. De criteria voor de uitverkiezing steunen op sociale aspecten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Speciale prijzen worden uitgereikt aan organisaties die fraaie resultaten voorleggen inzake diversiteit, gelijkheid tussen man en vrouw en levenslang leren.
Alle organisaties met minstens 50 werknemers kunnen deelnemen. Elke deelnemende organisatie ontvangt een individueel en vertrouwelijk rapport met de resultaten van de werknemersenquête die in het kader van dit onderzoek wordt afgenomen. Vorig jaar won Microsoft de prijs, gevolgd door Woon en Zorg H. Hart en ALD Automotive.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen