< Terug naar overzicht

Tien boeken cadeau

HR Square geeft vijf exemplaren cadeau van het boek ‘Bouwen aan een duurzame economie’ én vijf exemplaren van het boek ‘Wat kan ik voor u doen? – Memoires Roger Blanpain’. Om te winnen stuurt u een mailtje met de titel van het boek dat uw voorkeur wegdraagt naar redactie@hrsquare.be.

Mensvriendelijk ondernemen staat voorop. Dat staat zwart op wit in ‘Bouwen aan een duurzame economie – Investeren in de toekomst’, een uitgave van het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) van de Vlaamse overheid. Op het eerste gezicht lijkt het boek een zoveelste oproep voor een innovatie ‘groene’ economie. Beleidsmakers, onderzoekers en ondernemers zetten met verve uiteen waarom de ecologische gedrevenheid cruciaal geworden is. Wie niet overtuigd is van de hoge ecologische nood, wordt allicht overtuigd door de economische argumenten. Wie op een groene manier weet te innoveren, sleept immers een belangrijk concurrentievoordeel in de wacht.

Pittig zijn de memoires van professor Arbeidsrecht Roger Blanpain zeer zeker. En ze geven een overzicht van de sociale en arbeidsrechtelijke mijlpalen in de voorbije vijftig jaar. Toch tuurt Blanpain niet alleen in de achteruitkijkspiegel. Bij elk dossier dat hij ooit ter harte nam hoort een stand van zaken. Zelfs de recente stakingsactie voor meer koopkracht krijgt commentaar.

In HR Square nr. 60 (van november) vindt u een uitgebreide recensie van beide boeken. .

HR Square geeft van elk boek vijf exemplaren cadeau.
Hoe selecteren we? Stuur een mailtje met de titel van het boek naar: redactie@hrsquare.be

Uit de inzendingen loten we de tien gelukkigen uit. Veel succes – en veel leesgenot!

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen