< Terug naar overzicht

Te weinig toiletpapier in het bedrijf

Bijna de helft van de Belgische werknemers zijn niet tevreden over de hygiëne van hun bedrijfstoiletten. Vooral een gebrek aan toiletpapier zorgt voor ergernis.

Dat blijkt uit een rondvraag van Tork, een aanbieder van professionele hygiëneoplossingen, bij 997 Belgen. Vier op de tien werknemers zijn niet tevreden over de hygiëne van de bedrijfstoiletten, terwijl 63 procent het toilet dagelijks gebruikt. 16 procent vermijdt bedrijfstoiletten liever.

Een gebrek aan toiletpapier is de grootste ergernis (57 procent), gevolgd door vuile en stinkende toiletten.

30 procent van de respondenten zegt dat er te weinig papieren handdoeken, zeep, vuilnisbakken, borstels, luchtverfrissers of zakjes voor hygiënische verbanden aanwezig zijn.

86 procent verwacht dat toiletten verspreid zijn over het hele gebouw. Acht op de tien geeft de voorkeur aan aparte toiletten voor mannen en vrouwen. 77 procent hecht veel belang aan discretie en verkiest gesloten toiletten, zodat anderen hen niet kunnen horen of zien.

Toch zegt 48 procent dat ze het toilet opzoeken voor een extra pauze. Maar het is geen plek om een praatje te slaan met collega’s, slechts één op de tien doet dat.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen