< Terug naar overzicht

t-interim integreert Randstad Art

HR-dienstverleners t-interim (een divisie van t-groep) en Randstad hebben een akkoord bereikt over de integratie van Randstad Art in t-interim.

Dat hebben Randstad en t-interim meegedeeld op de respectievelijke ondernemingsraden. Randstad Art is specialist inzake payrolling voor artiesten en kunstenaars en is hiertoe erkend als sociaal bureau voor kunstenaars.

t-heater, het sociaal bureau voor kunstenaars (SBK) van t-interim, gespecialiseerd in uitzendwerk voor kunstenaars, integreert Randstad Art, een afdeling van Randstad en tevens erkend SBK.

Voor Randstad behoorde de Art-divisie niet meer tot de strategische prioriteiten. De klanten en uitzendkrachten van Randstad Art zullen worden geïntegreerd in t-heater. De personeelsleden van Randstad Art maken de overstap naar t-interim met behoud van hun rechten.

“De overname van Randstad Art past perfect in onze uitbreidingsstrategie. t-heater is een gevestigde waarde in de artistieke en creatieve sector, dankzij deze integratie verzekert t-heater zich van toekomstige groei. Op basis van de kennis van t-heater kan een perfecte continuering van de dienstverlening gegarandeerd worden aan klanten en kunstenaars”, zegt Mark Verstraete, CEO van t-groep.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen