< Terug naar overzicht

T-groep wordt Agilitas Group

HR-dienstverlener t-groep en uitzendkantoor t-interim gaan verder onder de naam Agilitas Group en Agilitas. De nieuwe naam verwijst naar de manier waarop de HR-dienstverlener zich wil onderscheiden: met een persoonlijke en wendbare aanpak, aangepast aan de specifieke noden van klant en kandidaat.

Het bedrijf telt vandaag meer dan 750 medewerkers verspreid over 150 kantoren in België, Nederland en Polen. De ambitie is groot. Zo wil Agilitas Group tegen 2020 maar liefst 100.000 talenten aan het werk krijgen in België en Nederland (dat is het aantal personen dat op jaarbasis via de groep werkt). In België is Agilitas Group actief met HR-dienstverlener Agilitas (het vroegere t-interim), Agilitas Professional (t-office), Agilitas Home Services (t-dienstencheques) en Agilitas Care (t-zorg). Met Amplo biedt de groep een HR-partner voor de artistieke en creatieve sector. En met Ascento een expert in talent mobility en outplacement.

Tom Verhaegen, CEO Agilitas Group, verklaart: “Deze herpositionering is het logische gevolg van de evolutie die wij het laatste anderhalf jaar hebben doorgemaakt als onderneming. Onder impuls van een nieuwe eigenaar hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe strategie. Die komt in essentie neer op de combinatie van digitalisatie met een persoonlijke aanpak op maat. Deze combinatie zorgt voor een hoge snelheid en kwaliteit van matching, wat cruciaal is voor zowel onze klanten als kandidaten. Zo gaan wij in elk dossier voor een perfecte match. Vandaag zijn we klaar om een versnelling hoger te schakelen en om deze benadering actief uit te dragen, zowel naar alle huidige klanten en kandidaten als naar toekomstige. Wij denken immers dat wij ook voor hen het verschil kunnen maken.” 

Lees meer op https://agilitas.be/nl/blog/de-pers/t-interim-wordt-agilitas

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen