< Terug naar overzicht

t-groep verhuist van Brussel naar Mechelen

Vanaf september zijn de centrale diensten van t-groep gehuisvest in nieuwe kantoorgebouwen in Mechelen. Na een jarenlang verblijf in hartje Brussel koos de HR-dienstverlener nu voor een toegankelijke stek met ruime parkeergelegenheid, op een boogscheut van het Mechelse station.

Na jarenlang in Brussel gehuisvest te zijn, zoekt t-groep nu Mechelse oorden op. De stad en haar omgeving oefenen een stijgende aantrekkingskracht uit op bedrijven uit de regio, onder meer omwille van de gemakkelijke bereikbaarheid en de goede infrastructuur. De nieuwe gebouwen liggen op een boogscheut van het treinstation van Mechelen en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is tevens ruime parkeergelegenheid.

Zowel medewerkers als bezoekers zullen in de nieuwe gebouwen een comfortabele en moderne werkomgeving aantreffen, zo belooft t-groep. Ook de medewerkers uit de Ascento-vestiging in Mechelen zijn verhuisd naar het nieuwe gebouw en zijn nu op dezelfde plaats gehuisvest als hun collega’s.

De t-groep maakt van de verhuizing gebruik om het volledige computerpark te vernieuwen. In eerste instantie zullen de medewerkers de kans krijgen om hun oude computers voor privé-gebruik te kopen. De andere computers worden geschonken aan de stad Mechelen, om een sociale bestemming te gaan vervullen, onder meer in scholen. Een eerste levering van 25 computers gebeurt al in september. Eind 2004 zullen ten minste 100 computers een nieuwe bestemming gevonden hebben.

Het nieuwe gebouw wordt tijdens de familiedag van t-groep op zondag 26 september officieel ingewijd. Dit gebeurt in het bijzijn van Kathleen Van Brempt, Vlaams minister van Mobiliteit, Sociale Economie en Gelijke Kansen, en Bart Somers, burgemeester van Mechelen.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen