< Terug naar overzicht

Survey: ‘loopbaanbrekend onderzoek’

Samen met HR-dienstverlener SD Worx lanceert professor Ans De Vos (Antwerp Management School) de tweede editie van het ‘loopbaanbrekend onderzoek’.

In 2012 was de eerste editie een groot succes: welgeteld 789 organisaties beantwoordden de survey. Dat leverde een schat aan resultaten op over hoe loopbaanbeleid vorm krijgt en wat de typische kenmerken zijn van een duurzaam beleid.

Vier jaar later nemen we opnieuw de foto: hoe staat het met het loopbaanbeleid in België anno 2016?  Welke trends nemen we waar? Welke uitdagingen werden intussen beantwoord, en voor welke nieuwe uitdagingen staan we? Wat zijn momenteel innovatieve praktijken?

Hiervoor rekenen we opnieuw op uw input. U kunt deelnemen via onderstaande link. Uw deelname geeft u de mogelijkheid uw beleid te benchmarken met andere organisaties en deel te nemen aan diverse fora die de komende maanden georganiseerd zullen worden.

In HR Square volgen we de resultaten op de voet, en rapporteren we u binnenkort over de opvallendste bevindingen in het dossier.

Link survey: https://uamangementschool.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_1LEgSxWtlIhWjeR

 

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen