< Terug naar overzicht

Solvus Resource Group bepaalt strategie voor duurzame, winstgevende groei

De Solvus Resource Group maakte zijn strategische krachtlijnen voor de volgende drie jaar bekend: een multiregionale challengerpositie innemen in de algemene uitzendmarkt en een succesvolle nichespeler zijn in winstgevende gespecialiseerde activiteiten.

De drie luiken van de businessstrategie richten zich op de algemene uitzendarbeid in de Benelux, buiten de Benelux en op de gespecialiseerde activiteiten. Geografisch gaat alle aandacht van Solvus naar de Europese markten waar de groep vandaag actief is.


De strategische doelstellingen van Solvus liggen in de eerste plaats in het vergroten van de winstgevendheid en het innemen van sterke marktposities in zeer doelgericht uitgekozen regio's in Europa. Tegelijk wil de groep in gespecialiseerde activiteiten met hoge winstmarges bijkomende groei realiseren.


"Solvus wil binnen de drie jaar opnieuw een van de best renderende ondernemingen uit de sector zijn. Hoofddoelstelling is daarom rendabiliteit, eerder dan volume. We geloven dat een belangrijke hefboom voor winstgevendheid in uitzendarbeid 'densiteit' is: densiteit in attractieve regio's, densiteit op agentschapniveau. De toename van winstgevendheid in algemene uitzendarbeid willen we daarom aansturen via een trans-Europese concentratiestrategie", aldus Alain Dehaze, CEO Solvus Resource Group.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen