< Terug naar overzicht

SN Brussels Airlines krijgt HR-prijs Vlaams-Brabant

De Kamers voor Handel en Nijverheid Vlaams-Brabant kenden hun jaarlijkse HR-prijs toe aan SN Brussels Airlines, “omwille van het duurzaam personeelsbeleid dat het HR-department ontwikkelde”.

SN Brussels Airlines kreeg de prijs van het Werkgelegenheidsagentschap Vlaams-Brabant, dat gedragen wordt door de provincie en de werkgroepen human resources van de twee Vlaams-Brabantse Kamers voor Handel en Nijverheid. Volgens de jury beantwoordde SN Brussels Airlines volledig aan de criteria die het Werkgelegenheidsagentschap hanteerde bij de keuze. De initiatiefnemers apprecieerden de groei van het personeelsbestand van 1052 werknemers begin 2002 naar 1979 vandaag. Voorts merken ze bij SN een creatief en participatief personeelsbeleid, goede sociale verhoudingen en bijzondere aandacht voor zogenaamde kansengroepen.

SN Brussels Airlines werd opgericht in het voorjaar van 2002 op de fundamenten van de Sabena-dochter DAT die het faillissement van de Sabena Groep in 2001 overleefde. Op korte tijd werd DAT, een zuiver operationeel bedrijf zonder commerciële structuur, omgebouwd tot een volwaardige luchtvaartmaatschappij.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen