< Terug naar overzicht

Smals: HR-challenges in overvloed

Meer dan 1600 professionals zetten bij Smals elke dag hun schouders onder de informatica van onze toekomst, ons werk, onze gezondheid en ons gezin. Met rijke ICT-expertise en actuele technologie garandeert Smals haar klanten kwaliteitsvolle ICT-services waarmee zij de volledige samenleving ondersteunen in de domeinen werk, gezin en gezondheid.

Bij de opdrachtgevers van Smals horen de RSZ en de RSZPPO, de Kinderbijslag (RKW), de Pensioenen (RVP), het RIZIV, eHealth, de RVA, VDAB en FOREM, de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en openbare instellingen uit de sector van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, zowel op federaal als deelstaatniveau.

200 aanwervingen

In het zog van de maatschappelijke rol van haar opdrachtgevers, kan u bij Smals meewerken aan innoverende projecten die onze samenleving ondersteunen. Smals is daarom altijd op zoek naar competente medewerkers, zowel in Human Resources, Finance, Legal, Communicatie als Informatica. Smals detacheert bovendien ICT’ers naar haar klanten. Jaarlijks doet Smals 160 tot 200 aanwervingen die het bedrijf in een constant vernieuwende dynamiek brengen.

27 000 opleidingsuren

Met 27 000 opleidingsuren per jaar verspreid over in-house trainingen, carrièretrajecten, externe opleiding en e-learning, is Smals een uitgesproken kennisbedrijf dat haar mensen motiveert met een nadrukkelijke aandacht voor work-life balance. Een vlottend uurrooster en telewerk zijn daarin de sterkhouders.

HR-challenges

In een kennisbedrijf met de omvang van Smals zijn de uitdagingen voor HR dan ook fenomenaal. Learning & Development zorgt samen met de HR Business Partners voor de begeleiding van de teamleaders in people management en talent management. Jaarlijks stippelen zij ook nieuwe of vernieuwde kennistrajecten uit. Recruitment en HR Marketing zorgen voor de instroom van talent en de eigen personeelsadministratie houdt de vinger stevig aan de pols van de altijd evoluerende arbeidsvoorwaarden.

Om haar werking te verzekeren, is Smals op dit moment op zoek naar liefst 6 dynamische HR Professionals die zich willen inzetten voor de ondersteuning van de hele samenleving.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen