< Terug naar overzicht

Selor biedt zorg aan personen met een handicap

De Belgische overheid legt in haar rekrutering en selectie een bijzondere zorg aan de dag voor personen met een handicap. Binnen het deelproject ‘Innoverend Brussel’ werd het publieke selectiebureau Selor op de Open Bedrijvendag tot de tien meest innoverende ondernemingen van de hoofdstad gekozen. Selor trok vorige zondag meer dan 5000 bezoekers aan.

In zijn selectieproces zorgt Selor voor voldoende aanpassingen voor personen met een handicap. Kandidaat-werknemers kunnen een doventolk inschakelen of hun tests afleggen op een aangepaste pc, met vergrootsoftware, brailleregels of vocale software. Het bureau voorziet verder in toegankelijke parkeerplaatsen, mobiele bereikbaarheid en individuele begeleiding.

De 5000 bezoekers aan de Open Bedrijvendag die zondag bij Selor passeerden, waren getuige van deze bijzondere maatregelen. Ze kregen daarnaast de kans om in de huid van fictieve personages te kruipen zodat ze elke stap konden doorlopen die een kandidaat tijdens zijn selectieproces aflegt. Ze maakten kennis met de testen of legden een simulatie van een selectie-interview af. Selor heeft momenteel 300 openstaande vacatures.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen