< Terug naar overzicht

SD Worx neemt Ceridian UK en Ceridian Ierland over

De Belgische HR-dienstenverlener SD Worx heeft Ceridian UK en Ceridian Ierland overgenomen via een volledige overname van alle aandelen. Ceridian biedt wereldwijd technologie├źn voor human capital management aan.

Doug Sawers en het huidige managementteam zullen Ceridian UK en Ceridian Ierland blijven leiden. De huidige Ceridian-teams in het servicecenter op Mauritius die de diensten en business van Ceridian UK en Ceridian Ierland mee ondersteunen, verhuizen naar een nieuwe Mauritiaanse organisatie, opgericht door SD Worx.

SD Worx en Ceridian kondigen ook een strategisch partnerschap aan voor de levering van human capital management cloudsoftware in Europa. De combinatie van Ceridians expertise in de ontwikkeling van cloudtechnologie en de capaciteiten van SD Worx rond lokale dienstverlening moet de groei in Europa versnellen. Via een langetermijnovereenkomst zal het partnerschap zich toeleggen op de ontwikkeling en verdeling van wereldwijde human capital managementoplossingen. Ceridian zal het Dayforce HCM-platform verder uitbreiden met eigen Britse loonadministratie en globale toepassingen voor managed payroll, werknemersadministratie, personeels- en talentenbeheer. SD Worx zal op zijn beurt Dayforce HCM verdelen in internationale bedrijven met verschillende vestigingen in Europa.

Bron: SD Worx (sdworx.be)


Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen