< Terug naar overzicht

References.vacature.com lanceert nieuwe site

De jobsites www.vacature.com en www.references.be pakken uit met een nieuw design. Er is nu een duidelijke splitsing tussen jobs en carrière-informatie; en innoverende toepassingen voor zowel werkgever als kandidaat.

De jobsites Vacature en References bieden nu vanaf het begin de keuze tussen de rubrieken Jobs en Carrière. De nieuwe look en gestructureerde opbouw van alle pagina’s is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar wat surfers anno 2004 van een professionele site verwachten, zo melden de sites. De site wordt dagelijks bezocht door gemiddeld 28.117 unieke bezoekers (CIM Metriweb, juni 2004) en adverteerders plaatsen er gemiddeld meer dan 7000 actuele jobs on line.


Binnen de rubriek Jobs vinden surfers onder meer een gloednieuwe ‘zoomfunctie’, die het zoeken tussen de meer dan 7000 jobs vergemakkelijkt. Vanuit een bepaalde functiecategorie, zoals ICT, kan met de specifieke ICT-jobzoeker verder ‘ingezoomd’ worden via verschillende criteria. Verder werd ook alle carrière-informatie geherstructureerd en gehergroepeerd. Het is nu eenvoudiger om het juiste advies terug te vinden.


Door de restyling hebben adverteerders nu onder meer de beschikking over gloednieuwe advertentieformaten, zoals de vierkante ‘showcase’ in het midden van de pagina en een superbanner (‘leaderboard’) bovenaan op de pagina. Daarnaast kan een functie nu ook verschijnen op elke hoofdpagina binnen de site.


Pas een half jaar geleden lanceerde de site ook al een geavanceerde cv-service, waarbij kandidaten hun cv kunnen beschikbaar stellen voor werkgevers. Vandaag bevat de cv-manager van references.vacature.com meer dan 30.000 actuele cv’s van hogeropgeleide kandidaten.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen