< Terug naar overzicht

Randstad reorganiseert zijn HR-diensten

De Randstad-groep in België groepeert alle vormen van HR-dienstverlening die betrekking hebben op projectactiviteiten op maat van bedrijven in een nieuwe divisie. Concreet betekent dit dat de bestaande activiteiten van Yacht en van Randstad HR Projects voortaan varen onder één gemeenschappelijke vlag.

Randstad Professionals stelt specialisten met knowhow op het vlak van technologie, finance, ICT en human resources ter beschikking van bedrijven. Randstad investeert in deze dienstverlening omdat het bedrijf ervan overtuigd is dat de economische ontwikkelingen en de evoluties op de arbeidsmarkt in deze sector voor een sterkere groei zullen zorgen dan in de uitzendsector.


Yacht ging in 1977 van start met het uitsturen van medewerkers naar de technologische sector. Beetje bij beetje werd het bedrijf ook actief in andere domeinen zoals de ICT- en de financiële sector. In 1994 werd dit bedrijf opgenomen in de Randstad-groep.


Randstad HR Projects werd opgericht in 2002 en is gespecialiseerd in HR-ondersteuning op maat van de klant. Het biedt oplossingen voor bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan operationele ondersteuning. Daarnaast verschaft het bijstand bij de uitbouw van specifieke HR-gerelateerde projecten waarvoor de interne vaktechnische knowhow ontbreekt en men externe expertise nodig heeft.


Randstad Professionals vormt nu een apart bedrijf binnen Randstad België, met een eigen profiel, eigen medewerkers en een eigen servicepakket. Vandaag zijn dagelijks 340 personen aan het werk via Randstad Professionals.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen