< Terug naar overzicht

Puratos ontketent talent

Het project ‘Grow Your Magic’ verbindt de individuele loopbaanaspiraties met de behoeften van de organisatie. Het is een continu proces, waar verscheidene initiatieven aan worden gelinkt om de samenwerking, maar ook de innovatie, communicatie en dialoog te stimuleren op alle niveaus binnen het bedrijf.

Zomer 2018 lanceerde Puratos ‘Grow Your magic’, een wereldwijde interne campagne om medewerkers te stimuleren hun ‘magie’ of talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen om zo verder te groeien in hun carrière. “Het gamma aan HR-processen om onze medewerkers te ondersteunen in hun loopbaanaspiraties en ontwikkeling was niet echt gekend. Medewerkers legden niet de link tussen de verschillende HR-processen zoals de jaarlijkse performance evaluatie, de halfjaarlijkse functioneringsgesprekken en het competence assessment, en hun groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook onze people managers benadrukten de samenhang te weinig, waardoor het uitvoeren van deze processen te vaak leek op het afvinken van een lijstje”, zegt Katrien D’haeseleer, Group Head of Talent Management bij Puratos. “Ons doel is een cultuur van continue feedback te creëren, waar korte, informele feedbackmomenten dagelijks worden toegepast. Ook willen we medewerkers aansporen hun talenten en loopbaanambities kenbaar te maken.”

De campagne vertrekt zowel vanuit het perspectief van de medewerker als vanuit dat van de organisatie. De 'magie' ontstaat waar beide elkaar ontmoeten. Vandaar de focus op het installeren van een continue dialoog tussen de medewerker en zijn leidinggevende.

Hoe gaat het in zijn werl? Lees meer in het tijdschrift HR Square.

Als lid van HR Square ontvangt u niet alleen het tijdschrift, maar hebt u ook toegang tot de website met het gehele archief en u geniet van stevige prijsreducties op tal van hoogst interessante evenementen, ook op de HR Square Seminaries, HR Square Masterclass en HR Square Conference. Hoe wordt u lid? Ga naar www.hrsquare.be of contacteer Stephanie Beernaert, stephanie.beernaert@hrsquare.be, 0471 69 15 90.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen