< Terug naar overzicht

ProHR is de opvolger van HR@Work

Vanaf januari 2016 zet de kersverse vzw ProHR de 45-jarige werking voort van HR@Work (dat oorspronkelijk als VDP Oost-Vlaanderen actief was). Daarmee vindt Rony Hoebeke, het boegbeeld van HR@Work, een opvolging in het team dat het initiatief heeft genomen om de nieuwe vereniging op het spoor te zetten.

ProHR richt zich als netwerk in de eerste plaats tot de HR-professionals die wonen of actief zijn in Oost-Vlaanderen. Het initiatief stamt van een team waarbij we nogal wat vertrouwde namen uit de ploeg rond voormalig spilfiguur Rony Hoebeke vinden: consultant Barbara De Meester, interim-HR-manager Caroline den Doelder, Christine Van der Hoogerstraete (directeur Personeel & Organisatie AZ Sint-Lucas), Danny Van den Bossche (HR-manager b-post), Eric Sergeant (HR-manager Partena Ziekenfonds & Partners), Gert Thienpont (HR-directeur LVD Company) en als extra lid van de algemene vergadering Philippe De Bruyne (HR-directeur Zorgbedrijf Antwerpen).

De HR-ontmoetingen tijdens avondbijeenkomsten zijn gepland op de derde donderdag van de maand. Momenteel staan er ongeveer om de twee maanden activiteiten gepland (zie agenda). Plaats van afspraak wordt Partena Ziekenfonds & Partners in de schaduw van de Ghelamco Arena in Gent.

“We hebben met enkele gepassioneerde HR-professionals de handen in elkaar geslagen om zowel jong als matuur HR-talent samen te brengen, en kennis en inzichten te verbreden op het vlak van Personeel & Organisatie”, aldus mede-initiatiefneemster Barbara De Meester. “Ons doel is de rol van HR in organisaties te versterken. We willen leren van elkaar, we bevragen experts, we organiseren interactieve workshops en we gaan op inspiratiesessies bij bedrijven die op het vlak van HR interessante trajecten bewandelen. Met een hapje en een drankje zorgen we ervoor dat iedereen na een drukke werkdag in een ontspannen sfeer kan deelnemen. Dynamiek en energie creëren we samen.”

Op de agenda van ProHR

■ donderdag 21/01/2016

PROfessor blikt vooruit: Dirk Buyens (Vlerick Business School)

■ donderdag 17/03/2016

PROfessional inspireert: Frans Van de Ven (Galilei) over verandering en veerkracht

■ donderdag 19/05/2016

PROmovendus stelt voor: Inge De Clippeleer (Vlerick Business School) over jobcrafting in teams

■ donderdag 16/06/2016

PROmenade inspiratiesessie: te gast bij Durabrik

■ donderdag 22/09/2016 en vrijdag 23/09/2016

PROjecteren: leermoment in samenwerking met HR-netwerk West-Vlaanderen

■ donderdag 17/11/2016

PROduceren: workshop en leren van elkaar

■ vrijdag 09/12/2016

PROost: eindejaarsdiner

Inschrijving en meer info: www.prohr.be

 

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen