< Terug naar overzicht

Professor Marc De Vos (UG) naar Lontings & Partners

Vandaag sloot professor Marc De Vos zich aan bij het Brusselse advocatenkantoor Lontings & Partners. Professor De Vos doceert aan de Universiteit Gent en is een specialist inzake arbeidsrecht. Hij blijft naast zijn advocatenpraktijk deeltijds doceren.

Marc De Vos is een veelgevraagde spreker op seminaries en een productieve auteur in het domein arbeidsrecht. Hij schreef onder meer het handboek “Loon naar Belgisch arbeidsovereenkomstenrecht”. Bij Lontings & Partners zal hij het departement Employment, Pensions & Benefits versterken. Daarnaast blijft De Vos deeltijds doceren aan de UG.

Sinds de oprichting van Lontings & Partners in 2001 wordt het departement Employment Pensions & Benefits geleid door Alexander Vandenbergen, die overstapte van het inmiddels tot Allen & Overy Belgium omgevormde Loeff Claeys Verbeke. Vandenbergen is vooral gespecialiseerd in bedrijfsherstructureringen en pensioenen. Begin 2003 kreeg het departement er een tweede vennoot bij in de persoon van Jan Hofkens (ex-Stibbe), een specialist in klassiek arbeidsrecht, procedures en contractuele tewerkstelling in de publieke sector.

Met de toetreding van Marc De Vos telt het departement nu 15 voltijdse advocaten arbeidsrecht en pensioenrecht. Het opzet is dat deze branche doorgroeit tot 25 advocaten, waaronder vier partners.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen