< Terug naar overzicht

November Conference: Ilse Dielen spreekt uw taal

Van 22 tot 24 november vindt in Lyon al voor de vijfde keer de jaarlijkse HR Square-conferentie over arbeidsrelaties plaats. Het centrale thema – Communicatie – wordt vanuit verschillende invalshoeken ontleed. Surf voor het volledige programma naar www.novemberconference.be.

Naar goede traditie zullen we ook dit jaar leren van syndicale topverantwoordelijken. Deze week stellen we u met genoegen Ilse Dielen voor, de enthousiaste en gedreven nationaal secretaris van het ACV.
Ilse Dielen is sinds 2004 nationaal secretaris van het ACV. De arbeidssociologe (KU Leuven) was na haar studies twee jaar als wetenschappelijk medewerkster verbonden aan de Universiteit Antwerpen en deed daar onderzoek naar beroepsprofielen in de metaalverwerkende nijverheid. Vervolgens werd zij aangeworven door werkgeversorganisatie Fabrimetal, het huidige Agoria. Daar bouwde Dielen onder meer het paritair beleid ten behoeve van risicogroepen uit en stimuleerde zij het deeltijds leren/werken. Na vier jaar maakte zij de overstap naar de studiedienst van ACV Metaal. Daar volgde zij het Vlaamse opleidings- en arbeidsmarktbeleid op en stuurde zij mee de verschillende sectorale opleidingsfondsen aan.

Zij bestudeerde grondig de evoluties in personeelsbeleid, HR, competentiemanagement en nieuwe modellen van bedrijfs- en arbeidsorganisatie.

Ilse Dielen kent dus de taal van de werkgevers en van HR: de vakbondstopvrouw begrijpt u. Zult u haar ook begrijpen? Voor info en inschrijving: www.novemberconference.be.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen