< Terug naar overzicht

Nieuwe voorzitters en naamswijziging bij Vocap

Goedele Laga en Robrecht Janssens zijn verkozen als nieuwe voorzitters van Vocap, de Vereniging voor Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologie.

Goedela Laga en Robrecht Janssens nemen de voorzittersjerp over van Hans Van Stiphout, die de voorbije 15 jaar voorzitter van Vocap was. Tezelfdertijd verandert de vereniging haar naam van Vereniging voor Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologen naar Vereniging voor Organisatie-, Consumenten- en Arbeidspsychologie.

“We willen samenwerken met andere spelers in het HR-domein. We willen de A&O-psychologie promoten en dat niet enkel voor de psychologen. Dit betekent echter niet dat wij onze andere doelstelling loslaten: we blijven ons bezinnen en bepalen onze standpunten over de opdrachten en werkvelden van psychologen”, motiveert Laga de subtiele naamsverandering.

“Vocap wil als organisatie, een gespreksruimte bieden en vormingsmomenten tussen collega’s creëren in het HR-veld, dit allemaal op een informele wijze, maar met oog voor de wetenschappelijke onderbouw en voor nieuwe ontwikkelingen. We willen er ook staan voor onze leden, die met concrete vragen bij ons terecht kunnen, maar ook organisaties/bedrijven die informatie willen uitwisselen met leden kunnen bij ons terecht”, zegt Janssens.

Meer informatie: www.vocap.be

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen