< Terug naar overzicht

Niels Gadeyne (KU Leuven) beloond met de Persona Prijs 2017

Elk jaar beloont VDP BruBra een jonge afgestudeerde voor zijn of haar bijdrage aan de ontwikkeling en bevordering van HR-management. Niels Gadeyne (KU Leuven) ontving de Persona Prijs 2017 voor zijn onderzoek naar de impact van de communicatietechnologieën op de werk-privébalans.

De Vereniging van Professionals in Human Resources Brussels-Brabant (VDP BruBra) kenmerkt zich als een netwerk van HR-professionals. Bovendien bevordert zij de uitwisseling van ervaring, de ontwikkeling van expertise en partnerships, alsook de promotie van het vak in het sociaaleconomisch weefsel. De uitreiking van de Persona Prijs vertegenwoordigt de hoeksteen van deze ambitie. Al meer dan 20 jaar zetten actieve HR-professionals in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de twee Brabants dan ook de schijnwerpers op een student die een kwalitatieve bevinding op het gebied van HRM het afgelopen jaar verdedigde.

Dit jaar werd Niels Gadeyne, afgestudeerd aan de faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de KU Leuven, in de spotlights geplaatst. Gastspreker was Xavier Baeten, professor aan de Vlerick Business School, die een uiteenzetting gaf met als titel ‘Strategisch Belonen Ontsluierd’.

Nadien was het de beurt aan Niels Gadeyne om wat duiding te geven bij zijn afstudeerwerk, geproduceerd onder leiding van professor Marijke Verbruggen, met de uitdagende titel ‘All wired, all tired’. Over het onderzoek zelf verneemt u binnenkort alles in het tijdschrift HR Square.

 

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen