< Terug naar overzicht

Neem deel aan onderzoek selectie-interviews

Via hun thesisonderzoek willen Liesbeth de Beyter en Veronique Verhees (master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent) selectie-interviews optimaliseren. Als u heel even tijd maakt om online deel te nemen aan het onderzoek, helpt u hen én u wordt uiteraard ook op de hoogte gehouden van de resultaten.

Het onderzoek naar selectie-interviews heeft de afgelopen decennia een grote vlucht genomen. Doch zijn er nog steeds enkele lacunes binnen dit onderzoeksgebied. Om hieraan tegemoet te komen, trachten Liesbeth de Beyter en Veronique Verhees via hun thesisonderzoek selectie-interviews verder te optimaliseren.

Dit thesisonderzoek kadert binnen een breder onderzoek aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent. Het gaat om een online-vragenlijst, waarbij u als selecteur een fictieve selectieprocedure doorloopt.

Voor deelname, ga naar volgende link:
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_eu3t1pMhQFJoa9e

In een eerste deel van de vragenlijst worden kort enkele personalia bevraagd. Nadien krijgt u een vacature, cv en een sollicitatiegesprek te zien, die u dient te beoordelen in uw rol als selecteur. Achteraf volgen er nog enkele bijkomende vragen.

Het is belangrijk om al de vragenlijsten in één keer in te vullen. Onvolledig ingevulde vragenlijsten kunnen niet opnieuw worden opgevraagd of aangevuld. Ook herbeginnen is onmogelijk. Trek daarom voldoende tijd uit om de vragenlijst in te vullen. Na elk deel komt u automatisch bij het volgende deel terecht. Het is daarenboven ook belangrijk om eerlijk en waarheidsgetrouw te antwoorden. De verkregen gegevens worden steeds anoniem en vertrouwelijk verwerkt. De data worden niet aan derden doorgegeven en worden enkel verwerkt ter gebruik voor bovengenoemd onderzoek.

Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van dit onderzoek, mail dan naar:
Veronique.Verhees@UGent.be of Liesbeth.Debeyter@Ugent.be.

We danken u van harte voor uw medewerking aan het onderzoek.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen