< Terug naar overzicht

Mieke Vanhuyse neemt HR-verantwoordelijkheid ECS op

HR-manager Ann Sterckx heeft ECS European Containers verlaten. Mieke Vanhuyse (manager Internal Affairs) en Inge De Smet (HR-assistent) nemen tot de komst van een nieuwe general manager HR, de HR-verantwoordelijkheden over.

Mieke Vanhuyse (33), master Politieke Wetenschappen (VUB, 1998) en MBA General Management (Vlerick Leuven Gent Management School, 1999), is sinds begin dit jaar actief bij ECS. Ze bekleedt er de nieuwe functie van manager Internal Affairs, waarbij ze zowel instaat voor communicatiemanagement als voor HRM. Sinds april is ze ook leider van het project competentiemanagement.

In afwachting van de komst van een nieuwe general manager HR, die gepland is voor midden juli, neemt Vanhuyse bijkomend enkele HR-verantwoordelijkheden ad interim waar. Ze is nu verantwoordelijk voor rekrutering en selectie, onthaal en opleiding van nieuwe medewerkers, welzijn van het personeel, interne communicatie en de opvolging van het personeelsplan op het gebied van aanwervingen.

Inge De Smet, HR-assistent, is verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van alle lopende dossiers, alsook voor de loonverwerking. Afhankelijk van het beleid, dat zal uitgetekend worden bij het in dienst treden van de nieuwe general manager HR, zal het departement al dan niet geherstructureerd worden.

ECS European Containers  is een intermodale containeroperator, met hoofdkantoor in Zeebrugge. Het bedrijf telt zo’n 180 medewerkers.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen