< Terug naar overzicht

Medisch Centrum voor Huisartsen (MCH Leuven) en Autogrill winnen HR-prijs duurzaam personeelsbeleid Vlaams-Brabant

Het Provinciaal Werkgelegenheidsagentschap van Voka – Kamers van Koophandel Vlaams-Brabant en de Provincie Vlaams-Brabant hebben MCH Leuven en Autogrill bekroond met de HR-prijs voor duurzaam personeelsbeleid.

In de categorie kmo’s ontvangt het Medisch Centrum voor Huisartsen (MCH) uit Leuven de HR-prijs Vlaams-Brabant. In de organisatie werd de voorbije jaren een grote professionalisering ingezet van het personeelsbeleid met daarbij veel aandacht voor talenten van medewerkers, werknemersparticipatie, diversiteit en samenwerking.

MCH is een medisch labo met twee poliklinieken, gevestigd in Leuven en Wezembeek-Oppem. Het MCH werd in 1966 opgericht door huisartsen en stelt vandaag 170 mensen te werk.

De winnaar van de HR-prijs Vlaams-Brabant in de categorie grote ondernemingen is Autogrill, wegens de initiatieven in opleiding, coaching, diversiteit en samenwerking met de onderwijswereld.

Autogrill stelt meer dan 1500 werknemers tewerk en zijn het meest bekend via de merken Starbucks, AC Restaurants, Carestel Restaurants en Food & Drinks Brussels Airport.

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen