< Terug naar overzicht

Media Markt Saturn heeft ‘Gelukkigste Werknemer’ in huis

Gerda Herbots, HR-manager van Media Markt Saturn, is dit jaar door carrierekrant Jobat verkozen tot ‘Gelukkigste Werknemer van Vlaanderen’. “Het bedrijf waar ik werk, geeft me de vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om mijn visie uit te werken. Ze staat voor een filosofie waarin ik me perfect kan vinden”, zegt Herbots.

Gerda Herbots werd gekozen uit een lijst van 1500 kandidaten die alle op vijf criteria beoordeeld werden: zelfrealisatie, evenwicht privé/werk, beslissingsmogelijkheden, waardering, erkenning en vertrouwen en presentatie. De tien kandidaten die hierop het beste scoorden, mochten hun verhaal mondeling verdedigen bij een vakjury. Die jury staat onder het voorzitterschap van Stefaan Lievens, professor Psychologie aan de Universiteit Gent en wordt verder ingevuld door HR-manager van het jaar Michel De Boeck van Fortis, Jan Mouton van Acerta Consult en Trix Slock, chef redactie van Jobat.

Winnares Gerda Herbots wordt aangenaam bedacht met een luxereis naar Cuba. Die reis zien negen andere laureaten aan hun neus voorbijgaan. Die meteen wat minder gelukkige werknemers zijn Dries Laurens van Avalon Automation in Ieper, Marleen Pauwels, wetenschappelijk medewerker aan de VUB, Wim Vlamynck van het Kortrijkse Delaware Consulting, overheidsjurist Conny Fonck, vermogensbeheerder Dirk De Man van ING Private Portfolio Management, Geert Lissens, ingenieur bij Millipore in Zwijndrecht, testanalist Walter Piters van het Genkse Sogeti, sales manager Stefaan Delagrange van Digicom en regionaal commercieel directeur Veerle Coffé van Creyf’s Interim.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen