< Terug naar overzicht

‘Matchmaking-platform’ voor tijdelijke talentuitwisseling

Technologiefederatie Agoria start met een matchmaking-platform voor de tijdelijke uitwisseling van talent. Agoria-leden die tijdelijk ingenieurs en andere hooggekwalificeerde profielen op overschot hebben, kunnen die uitlenen aan bedrijven die extra kenniswerkers kunnen gebruiken.

Door de coronacrisis kennen heel wat Agoria-leden een terugval van hun activiteiten. Om te vermijden dat bedrijven ingenieurs en andere hooggekwalificeerde profielen aan de zijlijn moeten laten staan, lanceert technologiefederatie Agoria een platform waar andere bedrijven die net nu extra kenniswerkers kunnen gebruiken, in wederzijds vertrouwen die ondersteuning kunnen vinden.

Het platform ziet eruit als een digitaal prikbord dat bezoekers meteen een overzicht biedt van de beschikbare profielen en de bedrijven waar deze te vinden zijn. Lid-bedrijven van Agoria die tijdelijk werknemers ter beschikking willen stellen, kunnen via een webformulier doorgeven voor welke talenten zij momenteel een passende job zoeken in een andere organisatie. Die gegevens worden dan door Agoria mee in het overzicht opgenomen.

Omgekeerd kunnen andere bedrijven die in dat aanbod interessante profielen ontdekken, via een contactbutton rechtstreeks contact opnemen met de HR-afdeling van de betrokken werkgever.
Agoria treedt op als facilitator en brengt zo vraag en aanbod met elkaar in contact.

Meer info: https://www.agoria.be/talent/nl/

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen