< Terug naar overzicht

Laure-Anne Dupriez senior consultant bij RB Selection

Laure-Anne Dupriez maakt sinds kort deel uit van het RB Selection-team als senior consultant.

Laure-Anne Dupriez behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan het IAG (Louvain-la-Neuve). Ze startte haar carrière bij Randstad. Na een eerste ervaring met executive search bij Boyden International, waar ze als researcher instond voor de identificatie en selectie van potentiële kandidaten, ging ze aan de slag bij Robert Walters als consultant. Ze spitste zich toe op het rekruteren van financiële experts. Ze zette haar carrière verder als recruitment coördinator voor Aventis Pharma, als senior consultant bij De Witte & Morel, waar ze rekruterings- en assessment opdrachten uitvoerde voor diverse sectoren, zoals FMCG, financiën, verzekeringen, diensten en industrie.

Voor Dupriez RB Selection vervoegde, was ze recruitment officer voor het departement Wholesale Banking bij ING België en verantwoordelijke voor opleidingen en HR-ontwikkelingsprojecten.

RB Selection, dochteronderneming van Ray & Berndtson, is gespecialiseerd in rekrutering, selectie en assessment op middenmanagementniveau. Het bureau telt momenteel acht medewerkers.

Lees meer over

Geef als eerste een reactie

Om reacties te kunnen geven moet u inloggen
< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen